• Suomeksi
  • På svenska

Reseptit

Farmaseutti tai proviisori kirjaa resepti- ja kelatietonne koneelle ja toimittaa teille lääkkeet odottaessanne. Esittämällä KELA-kortin reseptintoimituksen yhteydessä, vähennämme lääkkeenne hinnasta suoraan kelakorvauksen. KELA-kortin esittäminen on välttämätöntä, jotta voimme varmistaa teille kuuluvan korvauksen suuruuden. Mikäli kortti ei ole mukana tai haluatte ostaa enemmän kuin 3 kuukauden lääkkeet kerralla esim. matkan takia, voitte ostaa haluamme lääkkeet ja hakea korvaukset itse kelasta.
Mikäli korvattavien reseptilääkkeiden summa ylittää kalenterivuoden aikana nk. kattokorvausrajan, teille tulee postitse asiasta ilmoitus KELAlta. Näyttämällä tämän ilmoituksen apteekissa asioidessanne, voimme laskuttaa KELAa puolestanne ja teille jää maksettavaksi vain lääkekohtainen omavastuuosuus.
Reseptin kirjauksen yhteydessä tarkistamme myös lääkärin kirjoittaman annosohjeen ja yhteensopivuuden muiden käyttämienne lääkkeiden kanssa. Kerromme myös edullisemmista rinnakkaislääkevaihtoehdoista ja tilaamme haluamanne tuotteet ilman lisäkustannuksia seuraavaksi päiväksi, mikäli niitä ei löydy varastostamme.
Apteekissamme on valmius toimittaa elektronia reseptejä.

Reseptien uusinta

Uusimme tarvittaessa reseptinne, paitsi keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä (esim. unilääkkeet) emme voi uusia.
Terveysasemalta kirjoitetut reseptit voimme faxata uusittavaksi, jolloin toimitusaika on 1 viikko. Mustasaaren terveysasemalta toimitusaika on 2 viikkoa.
Yksityislääkäreille voimme soittaa.
Uusimisesta perimme maksun.

Reseptien säilytys apteekissa

Halutessanne voitte säilyttää reseptit apteekissamme.


Päivystys

Päivystämme joka kolmas viikko.

Vi dejourerar var 3. vecka.

Päivystysviikolla palvelemme sinua arkisin klo 8-22, la 9-22 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin klo 10-22.


Vi betjänar på jourveckorna må-fre 8-22, lö 9-22, sö och helgdagar 10-22.

Päivystysviikkomme ovat vuonna 2019:

Våra jourveckor år 2019: