Allervex tabletit 30 kpl

ALLERVEX TABLETTER 30 st.

Till organismens naturliga försvar

Allervex är ett kosttillskott, som innehåller quercetin, torr extrakt av perilla och D3-vitamin, som är till nytta om man har brist på eller ökat behov av dessa näringsämnen. Perilla stödjer organismens naturliga försvar och D3-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. Allervex tabletter är dubbelskiktiga med modifierad frisläppning av komponenterna, som möjliggör en snabb påverkan av perilla och en långsam frisläppning av quercetin och D3-vitamin.

Paketstorlek:
30 kpl
Marknadsförare:
Sabora Pharma Oy
Finns i lager
SKU:
9279366
13,97 €

Dosering

1 tablett om dagen. Sväljas med vatten helst i samband med måltid.

 

Ingredienser            1 tabl      %NRV*

quercetin, pulver   150 mg

Perilla torr extrakt    80 mg

D3 vitamin              5 µg        100

 

*NRV= Referensvärde för näringsämnen

Kversetiinijauhe (Sophora japonica L., flos), perillan kuivauute (Perilla frutescens B., semen), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, ristiinsidottu natriumkarboksimetyyli-selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa, karnaubavaha).

Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Laktosfri, Glutenfri, Sockerfri, Osötad, Jästfri

Write Your Own Review
Du recenserar:Allervex tabletit 30 kpl
Ditt betyg