RELADENT IMESKELYTABLETTI 30 FOL

Reladent är avsett för munhälsan*. En Reladent tablett innehåller 200 miljoner frystorkade, kliniskt undersökta Lactobacillus reuteri Prodentis®-mjölksyrebakterier. Lactobacillus reuteriär en av de mest undersökta mjölksyrebakteriestammarna i världen. Denna bakterie har sitt ursprung i människokroppen, och den förekommer bl.a. i modersmjölk och saliv. Sugtabletten med pepparmyntssmak ska tas efter att man borstat tänderna. Reladent lämpar sig både för barn, vuxna och äldre. Även för gravida kvinnor.
*Livsmedel som innehåller isomalt i stället för socker, främjar upprätthållandet av tändernas remineralisering. 

Paketstorlek:
30 FOL
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Beställningsvara
SKU:
2071678
15,77 €
657,08 € / kg

Reladent är ett mjölksyrebakteriepreparat avsett för munhälsan*. Preparatet innehåller mjölksyrebakterier av stammen Lactobacillus reuteri Prodentis®. Reladent har en fräsch smak av pepparmynt. Sockerfri, laktosfri och glutenfri.
*Livsmedel som innehåller isomalt i stället för socker, främjar upprätthållandet av tändernas remineralisering.

En sugtablett per dag, helst efter tandborstning. Tabletten låtas upplösa långsamt i munnen för att nyttiga bakterier ska få verka så länge som möjligt. En synlig effekt bör uppstå redan efter regelbunden användning i två veckor, när munnens bakterieflora har jämnats ut.

1 tablett innehåller: Lactobacillus reuteri Prodentis-mjöksyrabakterie 200 miljoner st.

Isomalt E953, Lactobacillus reuteri Prodentis-mjöksyrabakterier, pepparmynta- och mentolaromer, härdad palmolja, suckralos E955.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Dosering enligt anvisningarna får inte överskridas.

Write Your Own Review
Du recenserar:RELADENT IMESKELYTABLETTI 30 FOL
Ditt betyg